• Vrapčanska ulica 2/E,
    10 090, Zagreb
  • (+385) 01 3463 161
    (+385) 098 315 363

NAŠI PROJEKTNI PARTNERI ...

...bez čijih kvalitetnih proizvoda i rješenja bi teže izvodili poslove.

APU AG

APU AG u Schaffhausenu (Švicarska) razvija, proizvodi i prodaje visokokvalitetne gipsane spojne profile od plastike za unutarnju i vanjsku žbuku kao i za sustave toplinske izolacije.

APU ® šipke predstavljaju inovativna i sigurna sistemska rješenja tijekom obrade i instaliranog stanja već desetljećima. U složenom ispitnom postupku naši su proizvodi testirani od strane neovisnih instituta za testiranje i podvrgnuti najtežim uvjetima kako bi pokazali svoju praktičnu primjerenost. To dokazuju certifikati i potvrde o ispitivanju pojedinih proizvoda.

FARO Scenners

FARO® je najpouzdaniji izvor 3D tehnologije za mjerenje, snimanje i realizaciju. Tvrtka razvija i proizvodi vrhunska rješenja koja omogućuju visoko precizno 3D snimanje, mjerenje i analizu u raznim industrijama, uključujući proizvodnju, građevinarstvo, inženjering i javnu sigurnost.

REPPEL BV.

Reppel b.v. od 1930. godine djeluje na tržištu specijaliziranih građevinskih materijala i kao proizvođač i kao tehničko poslovno poduzeće. Proširili smo se na 2 poslovne jedinice, proizvode za distribucijsku prodaju i proizvode za prodajne aplikacije koje isporučujemo širom svijeta.

Proizvodi i usluge uključuju:

  • Složeni čelični podovi i ojačani pokrivajući podovi
  • Proizvodi za zaštitu od požara
  • Perlitne i vermikularne granule i mortovi
  • Industrijski zaštitni premazi i proizvodi za popravak

Tim entuzijastičnih i kvalificiranih djelatnika u kombinaciji s britanskom, irskom i kontinentalnom mrežom konzultanata, trgovaca, distributera i specijaliziranih tvrtki za nabavu i instalaciju čini Reppel pouzdanim partnerom za vaše projekte.

Bellagente

Bellagente je brand Bal Ormana Urunleri koji je voditelj sektora. Nude inovativne i jedinstvene proizvode arhitektima i unutarnjim dizajnerima, dekoracijskim tvrtkama i svim koji žele pridonijeti vrijednost svojim životima.